29 Ağustos 2013 Perşembe

Agustos Bitenler #3

Merhabalar.
Bugunun konukları Agustos ayında biten urunler. Cok fazla urun ne yazik ki bitiremedim . Renkli kozmetikse hic bitiremedim. Bakalım neler bitirmişimm :)


*****Innova DermoCare Karma-Yaglı Ciltler icin Temizleyici :  Bu urunun yazısını yazmıstım. Buyuk ihtimalle elimdekiler bitince tekrar alabilirim. Yazısı icin tıktıktık

*****Nivea Dusta Nemlendirici Vucut Kremi: Bu tester urunlerden 4 tane vermişlerdi. Kokularını dokularını cok cok  begendim . İndirimde bulursam ve elimdeki urunler bitmiş olursa tam boyunu alırım.
 ***** Isana sac kırılmalarını onleyen Sac bakım urunu : Bu bitirdigim 3. kutu. Begeniyorum. Yazısı icin tıktıktık.

***** Innova Dermo Care Karma- Yaglı ciltler icin Nemlendirici : Bu urunun yazısını yazmamıstım. Cok begeniyorum yapısını filan cildimde soruna yol acmayan sayılı nemlendiricilerden. Yedekleri var bile.

***** Beauty Formulas Agda Bantları : Bu bantları begendim ben yuzum icin kullanıyorum zaten .  Tahrise yol acmadı tekrar alırım.

*****Synergen Deodorant : Bunun kokusunu cok begeniyorum kalıcı da ama ben kıyafetlerime sıkıyorum deodorant olarak kullanmıyorum alerjim oldugu icin. Tekrar alabilirim belki.

*****Neutrogena Nemlendirici: Bu urun Project panimde vardı . Dun gece sonunu kullandım ve bitti. Tekrar almam .

*****Loreal Triple Active Goz Kremi : Goz cevreme zarar vermedi. Guzel nemlendiriyordu ama kıvamı yogun . Icınde kaldı ama acılmasının ustunden 6 ay gectigi icin cope gidiyor. Tekrar almam herhalde emin degilim.

****Loreal Makyaj Temizleyici : Bunun yazısını yazmıstım tıktıktık. Tekrar almam cunku yeni cıkanı  uc etkiliyi veya makyaj cıkarıcı yagını denemek istiyorum Biodermam bitince .

*****Purederm Kopuk Maske: Bunlardan birkac tane bitirdim. Begeniyorum hep hep alırım. Yazısı icin tıktık


*****Down Under Naturals Argan Yaglı Sampuan ve Vucut Losyonu :DUN urunlerini genel olarak begeniyorum . Bu testerlar Gratis alışverişimde verilmişti . Bir kısmını kullandım ama acıkca soylemek gerekirse pek begenmedim. Kokuları hosuma gitmedi. Butun Testerlar bitince tekrar yorumlayacagımz zaten 


Son olaraak  Resmini cekmeyi unutmus olsam da :  ***** Selective Protek Ammino Keratin : Bu cok harika  kokusu olan ve keratin iceren bir maske. Son kullanma tarihi geldigi icin ben dusta sac kremi olarak kullandım. Normalinde maske olarak kullanıyorsunuz sacınızda 2 saat filan bekletiyorunuz ve 10 dk filan fon makinesi ile sacınızı ısıtırsanız iyi olur.( Bekletme konsuunda herkes farklı bir sey soyluyor ) Sonra yıkıyorsunuz. Duzenli kullanımda sacları super bir sekilde onarıyor. Kokusu sacta kalıcı. Ben genelde unutyordum bunla maske yapmayı sacıma ama yaptıgım zamanlarda saclarım parıldıyor ısıldıyordu .Bozulan buklelerim daha bir nizama geliyordu. Kesinlikle tavsiye ederim. Elimdekiler azıcık azalınca da tekrar alacagım. 300 ml ve fiyatı 23-28 lira civarındadır. 

4 yorum:

  1. Gelicekmi yeniler kuzu ohh ne güzel bitmişler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir sure gelmeyeckler kuzum sanirsam ama belli de olmaz :) tesekkur ederim bu arada :)

      Sil
  2. Ağustos bitmeden, ürün bitirmişsin canım.. :)

    YanıtlaSil