20 Mart 2014 Perşembe

Mim - Sevdigimiz Blogları Tanıyalım - Kaynasalım

Bugun bol yazılı bir gun olacak bastan soyleyeyim .
Sevgili arkadasım Beauty Booop cok guzel sozlerle beni mimlemiş. Beni unutmadıgın ve guzel sozlerin icin cok tesekkur ederim canım arkadasım . Severek takip ettigim o kadar cok blog var ki zorlanacagım baya.

Makyaj Sayfam blogunun tatlı , cana yakın , seker sahibi Buse ile surekli iletişim halindeyiz zaten. Buse'nin yazılarının objektifligine , resimli makyaj anlatımlarına , goresellerinin ozenliligine herseyine bayılıyorum. Buse'cigimin fikirlerine cok cok onem veriyorum . Cok severek takip ediyorum.

Sevgili Esra'nın blogunu da cok severek takip ediyorum. Objektifiligine , samimiligine guveniyorum. Yazılarını mutlaka takip ediyorum. ( Ayrıca itiraf etmeliyim ki Oriflame Hindistan cevizi yagını cok kıskanıyorum)

Audrey'in Sekerleri Sevgili İrem'i de surekli takip ediyorum. Yazılarındaki ayrıntılar ve gorseller cok hosuma gidiyor. Tırnaklarına , ojelerine ve birbirinden guzel yuzuklerine bayılıyorum .


Bir de cok Sevdigim arkadasım Bengü'nun blogunu da severek takip ediyorum. Yazılarını guzel ve ayrıntılı buluyorum. Ayrıca su an kendisi ile birlikte diyetteyiz . Bizlere sans dileyin lutfen :)

Benim icin oldukca zor bir mim oldu. Severek takip ettigim o kadar cok arkadasım var ki . Hangisini yazacagını bilemedim. Unuttugum atladıgım varsa cok cok ozur dilerim. Sizleri sevdigimi biliyorsunuz kızlar . Hepinizi opuyroummm :)))

4 yorum:

  1. ben de seni çok severek takip ediyorum canım..:-)) çok teşekkürler sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Bebişimm benim seni yerimm ♥ Ben de sana bayılıyorum! Çok teşekkür ederim güzel yorumların için kocamannn öpüyorum :* Yarın blogda olacak mimm :-D

    YanıtlaSil
  3. Tatlımmm cevapladığın için teşekkür ederim :* Gerçekten hepimiz için zorlayıcı bir mim ama bu sayede yeni bloglar keşfetmiş oluyoruz, öpüyorum kocaman :****

    YanıtlaSil