6 Ağustos 2014 Çarşamba

Sephora Yuz Spreyi

Sıcaklardan bunaldıgımızda yuzumuze kocaman bir avuc su atmak ve serinlemek istiyoruz. Fakat yuzumuzde makyaj varsa ne yazik ki bu istegimiz kursagımızda kalıyor. İşte bu zamanlar icin kurtaırıcı bir urun yazısı ile karsınızdayım. 
Sephora Yuz Spreyinin Vaatleri nelerdir ?
Neden bu urune bayılıyoruz?
Cildinizi bir yumuşaklık maskesiyle sarar , sadece bir spreyi bile anında cildi yumuşatır ve rahatlatır. İçindeki Lotus özü sayesinde mükemmel bir şekilde nemlendirmiş şekilde bırakır. Çok da güzel kokar.  Günün her saatinde tazelenmek icin idealdir. Paraben veya alkıl kullanılmadan formule edilmiştir. Dermatolojik ve Oftamolojik olarak test edilmiştir. Hassas ciltler dahil olmak uzere tum ciltler icin uygundur.

Benim goruslerime gelirsek ; cildi gercekten bir anda serinletiyor ve ferahlatıyor. Cildi guzelce nemlendiriyor. Hassas bir cilde sahip olmama ragmen benim cildimde herhangi bir reakisoyna , hassasiyete neden olmadı.
Her sıkısımda gercekten tazeleniyorum. Kokusu ise mukemmel. Nasıl guzel kokuyor anlatamam. Kesinlikle bayıcı , sıkıcı , agır bir kokusu yok. Aksine hafif , ferah , çiçeksi- pudralı bir kokusu var.

Spreyli bir baslık yardımıyla urunu sıkıyorsunuz. Sprey baslık gayet guzel. Urunun homojen sekilde püskürmesini saglıyor.
Kısacası yaz gunlerinde tazelenmek istediginizde bir fıs ıle serinlemenizi saglayacak  harika bir urun.
Sephora Yuz Spreyini Sephora Magazalarından alabilirsiniz. Bende ki boyu 150 ml ve fiyatı 17.9 lira.
Daha kucuk olsun cantamda da tasımak isterim derseniz 75 ml olanı 11.9 lira .

6 yorum:

  1. Kokusu pudralı mı dedin? Tamamdır ilk Sephora ziyaretimde alıyorum :D Vodafone' un kampanyasından alacaktım ama bir türlü denk getirip çıkamadım geçti gitti pazartesiler :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa kske alsaydın balım o zaman cok daha uyguna geliyordu. Evet harika bir kokusu var mutlaka denemelisin :)

      Sil
  2. Haberim dahi yoktu Sephora yüz spreyinden, alkol ve paraben olmaması harika. Anlaşılan Sephora ürünlerinde gelişme var, güle güle kullan canımcım <3 :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim canımm. Evet alkol ve paraben icermemesi cok guzel . Sonucta yuzumuze sıkarken goz cevremize de mutlaka geliyor. Sephora'nın cilt bakım urunlerine ben de merak saldım. Hatta Kiehl's Gece bakım iksirine cok cok benzer şişede , yapıda , kokuda bir urununu gorup daha da merak ettim :)

      Sil
  3. Bende küçük boyundan aldım, gerçekten söylediğin gibi çok güzel miss gibi ferah kokuyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tuğba'cıgım senin de begenmene cok sevindim. Yaz gunleri icin adeta kurtarıcı:)

      Sil