6 Şubat 2015 Cuma

Benefit Fake Up Concealer - 01 Light

Benefit ambalajları , şık görüntüsü ile gönlümü fetheden markaların başında geliyor. Markanın suphesiz en merak ettigim urunu Fake Up kapatıcıydı. Yaz sonunda kavustugum bu kapatıcının hakkında biraz konusabiliriz .

Fake Up diğer tüm Benefit ürünlerinde olduğu gibi tatlı bir ambalaja sahip. Gümüş rengi ruja benzeyen ambalajının üzerinde pembe ve siyah ile harika bir uyum yakalanmıs. Fake Up Concealer light , medium ve deep olmak üzere 3 farklı renge sahip. Light rengi benim cildimde tamamen uyum sagladı.

Stick formda bir kapatıcı olmasına ragmen onu diğer kapatıcılardan ayıran cok büyük bir farkı var. Kapatıcının çevresinde nemlendirici bir halka bulunuyor. Çevresinde bulunan nemlendirici halka kuru göz çevresine sahip olanlar için biçilmiş kaftan. Göz çevresini kurutmadığı gibi ekstradan nemlendirmesi kesinlikle muhtesem. 

Kapatıcılıgı yogun değil hatta hafif bile diyebilirim. Yoğun göz altı sorunlarınız yoksa bu kapatıcıyı beğenebilirsiniz.Kapatıcının ıslak bir bitişi var ki ben bu görüntüye bayılıyorum

Sarı alt tonlu bir kapatıcı , ciltle cok cabuk bütünleşiyor. . Fakat en büyük sorun nemlendirici yapısı nedeniyle kapatıcının çizgilere dolması ve kalıcılığının fazla olmaması. Bunu önlemek icin üzerinden mutlaka sabitleyici bir pudra ile geçmek gerekiyor. Sabitleyici pudra ile üzerinden geçildiğinde kalıcılıgı artıyor. Beni tüm gün idare ediyor ve çizgilere dolmuyor. 

Siz Benefit ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz ? Fake Up Kapatıcıyı deneniz mi ? Göz çevresini kurutmayan kapatıcı öneriniz var mı ?

Instagram uzerinden devam eden cekilişime katılmayı unutmayın :))

6 yorum:

  1. Bu concealerı çok merak ettim şimdi, çok güzel anlatmışsın ;) Takipteyim, bana da beklerim :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok tesekkur ederim. Yogun göz altı sorunlarınız yoksa begenebileceginiz bir urun.
      Sevgiler..

      Sil
  2. Benefit ürünlerini seviyorum. Henüz ikisini deneme şansı buldum. Bunu da denemek istiyorum ama nemlendirici yapısından dolayı bir kaç arkadaştan komedon yaptığı yönünde yorumlar okumuştum. O yüzden biraz çekiniyorum açıkçası.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım gec cevabım icin cok özür dilerim.
      Aaa gerçekten mi? Göz çevrem ve gözlerim oldukca hassas hatta alerjik olmasına karsın bende herhangi bir soruna yol acmadı. :)

      Sil
  3. Benefit ürünlerinin ambalajlarını çok beğeniyorum çok şirinler :) Benim cildim yoğun ürünleri kaldırmıyor bu yüzden kapatıcı kullanamıyorum ince fondotenlerle idare ediyorum. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında Fake Up kesinlikle yoğun bir urun değil aksine oldukça hafif , nemlendirici bir kapatıcı. Teşekkür ederim canım:)

      Sil