12 Nisan 2015 Pazar

Lemongrass House ile Tanıştınız Mı ?

Kozmetik ürünlerinin içerisinde kimyasal barındırmasından hoşlanmıyorsanız ve temiz içerikli , hayvanlar üzerinde test  edilmeyen , el yapımı ürünleri olan tüm bunlara karşılık fiyatları da oldukça uygun olan bir marka ile tanışmak istiyorsanız bu yazı tam size göre. 

Lemongrass House'un sahipleri Bobby ve Palita Duchowny'yi etkisi altına alıp , ilham veren Limonotu'nun iyileştirme özelliğidir. Dünya üzerindeki uzak çiftliklerde yıllarca aromaterapi sanatını öğrenen çift ,daha sonra 1996'da Lemongrass House'u kurmuştur. Tayland kökenli marka taze , el yapımı spa ürünleri üretmektedir.
Lemongrass House Dünya'nın 28 ülkesinde 5-6 yıldızlı otellerin SPA salonlarında kullanılmaktadır. 

Lemongrass House ürünleri üretilirken güvenilir , yenilebilir ve  en taze içerikler kullanılmaktadır. Hayvansal içerikli maadeler içermediği gibi asla hayvanlar üzerinde test edilmemektedir. Ayrıca Sülfat ve paraben türevleri de içermemektir. Ambalajlarının dönüştürülebilir olması da doğa ile tamamen dost bir marka olduğunun açıkça göstergesidir.



Tüm bunların yanı sıra geniş ürün seçenekleri ve çeşitleri ile markayı merak etmemek elde değil. Yüz bakımından ,vücut bakımına , saç bakım ürünlerinden duş jellerine , masaj , vücut yağlarından banyo sütü ve saf yağlara kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip. Üstelik minik dostlarımız evcil hayvanlarımız ve evimiz de unutulmamış. 

Fiyatlarının uygunluğundan da bahsetmiştim. Birkaç örnek vermek gerekirse hamilelik sırasında oluşacak çatlakları önlemeye yönelik 250 ml jelin fiyatı 29.99 lira , cilt bakım maskeleri 150 ml 29.99 lira .

Uygun fiyata , temiz içerikli ürünlere ulaşmak istiyorsanız Lemongrass House ile tanışmanızı öneririm. Ben elimde ki ürünleri kullanıp en kısa sürede yazılarına yer verecegim. İnternet sitesi henüz aktif hale gelmedi ama Instagram hesaplarına ulaşabilirsiniz. Kullanıcı adı : @lemongrasshouseturkey  . Ayrıca İstanbul'da yaşayanlara bir müjdem daha var. Mayıs ayında Bağdat Caddesinde magazaları açılacakmış. 

4 yorum:

  1. Ambalajlarına bayıldım, kısmen de olsa temiz içerikli olmalarına da <3 ismini okuyunca direkt limon kokusu geldi burnuma.. mis :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Limontou'na kokusu limona benzediği icin bu isim verilmiş ve gerçekten buram buram limon kokuyor. Kısmen değil aslında piyasadaki ürünleriin çoğundan daha temiz içeriğe sahip. Bunun en açık örneği de ürünlerin açıldıktan sonra 3-6 ay içerisinde bitirilmesi gerktiği:)

      Sil
  2. Merhaba. Sitede daha yuksek fiyatlar gozukuyor.. ama cook merak ediyorum :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doların artışı ile ürünlere zam gelmiş olma olasılığı var ne yazık ki. Yine de muadillerine göre oldukça uygun fiyatları olduğunu belirtmem gerek :)

      Sil