9 Mayıs 2015 Cumartesi

Anneler Günü İndirimi Gratis Alışverişi 2015

Merhaba
Uzun süredir beklediğimiz Anneler Günü indirimleri nihayet geldi. Ben de indirimleri değerlendirip ihtiyaçlarımı almak istiyordum. İhtiyaçlarımın ve isteklerimin çoğunluğu sadece Gratis'de olduğu için indirimin ilk günü Gratis'in yolunu tuttum.

Listemden çıkmadan verimli bir alışveriş yaptım. Bu yüzden kendimi tebrik ediyorum.

1) Splat Diş Macunu Koyu Nane : Erkekler için uygun olan bu diş macununu erkek arkadaşım indirimden bir gün önce alacaktı. Ben de indirim dönemi alırız toplu alışveirş yaparız hem belki fiyatı düşer demiştim . İyi ki de demişim çünkü Splat ürünlerinde 1 alana 1 bedava kampanyası varmış.İlk gittiğim Gratis'de aradıklarımı bulamayınca gittiğim 2. Gratis'de gördüm bu kampanyayı . Splat diş macunları zararlı kimyasallar içermiyor. Bu çeşidinin fiyatı 24 liraydı

2) Cyrstal Essence Deo Roll-on: Bu üründe indirim yoktu ama benim ki bitmek üzereydi alışverişimi de 75 liraya tamamlamak istiyordum o yüzden aldım. 4.şişem bu ve cok cok memnunum.

3) Cettua Burun Bantları : Tanesi 4.95 liradan 2.95 liraya düştü. 2 tane aldım.

4) Gosh Catchy Eyes Maskara: Makyaj Tavsiyem 'de bu ürünü okuduğumda almaya karar vermiştim. 27 lira civarındaydı ve 13 küsür liraya geldi.

Ufak tefek başka şeyler alarak alışveirşimi 75 liraya tamamladım ve kartıma 25 lira puan yüklendi. 12 Mayıs tarihinden itibaren aktif hale gelecekmiş ve 30 Haziran'a kadar kullanılması gerekiyormuş.

Siz indirimlerden neler aldınız ? İndirim bitmeden mutlaka al dediğiniz şeyler var mı ?

11 yorum:

  1. Splat ürünlerinde 1 alana 1 bedava olduğunu bilmiyordum bilseydim alırdım kesin işin ilginci reyonunda da yazmıyordu hiç :( İkidir bu tarz indirimli ürünleri senden öğreniyorum Gözde valla Gratis'ten daha iyisin :)) Gosh'un velvet touch göz kalemleri çok beğeniliyor dayanamayıp aldım bende ihtiyacın varsa bir bak derim waterproof olması da cabası :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Nilay ,
      İndirimden 1 gün önce alacaktım ben de Splat macunlardan belki indirime girer diye bekledim. llk gittiğim Gratis'de yazmıyordu ordan indirimsiz alıyordum az kalsın ama şu 75 lira kampanyasından yararlanmak için toplu alışverişimi tek magazadan yapayım dedim. 2. gittiğim magazada tesadüfen gördüm bende . Ay yardımcı olduysam ne mutlu bana :)
      Gosh kalemler çok övülüyor bu indirimde kendimi tuttum ama bir sonraki indirimde mutlaka bakacağım:)

      Sil
  2. Güzel günlerde kullan canım, gosh şehrime gelse de bende edinebilsem!! :)

    YanıtlaSil
  3. Yiiiaa Splat indirimini bileydim 2 farklı tür alırdıım:( Şanslılar siziii;)
    Gosh waterproof rimeli söz-isteme için almıştım ağlama zırlama olursa diye ve çok memnun kalmıştım. Bi sonraki indirim için gosh forever kalem farları tavsiye ederiim.
    Güle güle kullanınnn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gosh farlar çok methediliyor mutlaka bakacağım. Ayy ben aldım ama ne yazik ki değiştirmek zorunda kaldım. Diş etlerimde alerjiye sebep olmuş 1 hafta içinde bir çok farklı doktora göründüm. Sonunda Sensodyne'e geri döndüüm :)

      Sil
    2. Aaa hadi ya tüh:(( Geçmiş olsun:( Alerjik arkadaşlarıma önermeyeyim o zaman noluur nolmaz

      Sil