5 Ekim 2015 Pazartesi

Evinal Paris Plasenta Özlü Gündüz ve Gece Kremi



Merhaba ,

Ekim ayı geldiğinde mutlu olsam da yaşlanma korkusu sarıyor dört bir yanımı. 
E yaşlanmak demişken bugün sizlerle Evinal Paris markasına ait Kırışıklık Karşıtı Plasenta Özlü Gece ve Gündüz kreminden bahsetmek istiyorum.

Kırışıklıklarla geç tanışmak için genç yaştan itibaren cilt bakımını ve güneş kremi kullanmayı ihmal etmemek gerekiyor. Kırışıklıklar oluşmaya başladıktan sonra ben hiç bir kozmetik ürünün %100 etkinlik göstereceğini düşünmüyorum açıkçası. Oluşan kırışıklıklardan kesin olarak kurtulmanın yolu botox , örümcek ağı gibi estetik işlemlerden veya cerrahi işlemlerden geçiyor. Kullandığımız ürünlerin kırışıklıları sadece önlediğini belki bir nebze olsun düzelme sağlayabileceğini düşünüyorum. 
Evinal Paris ürünlerinde  biosentez yöntemiyle elde edilen, insan plasentasındaki proteinler ve amino asitlerin kullanılıyor . Plasenta lafı oldukça dikkat çekse de başta belirtmeliyim ki ürünler kötü kokuya sahip değil hatta oldukça güzel kokuyorlar. 

Kırışıklıklara karşı plasenta özlü gece kremi cildinizi geçe boyunca besler. Cildimizin genç görünmesini sağlayan beş temel süreçleri destekler: hücre yenilenmesi, nemlendirme, beslenme, oksijen beslenmesi ve koruma. Plasenta özü serbest radikallerin etkisini azaltır ve böylece cildi yaşlanmaya karşı korur. Aminoasitler ve hyaluronik asit cildi besler ve nemlendirir. Kremin homojen yapısı içindeki maddelerin dengeli uygulanmasını sağlıyor. Krem eşit şekilde epidermisin tüm katmanları tarafından emiliyor.

Bu tarz ürünleri kullanmak için yaşımın genç olduğu kanaatine vardığımdan firma gönderisi olan bu ürünleri annemin denemesini istedim. Fikirlerinin de benimkilerden net olacağını düşünürsek doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Annemin cildi kuru-normal arası fakat oldukça nemsiz . 

Evinal Paris Gündüz Kremi özellikle normal ve kuru ciltler için uygun . Kuru ve nemsiz cilde sahip olan annem için biçilmiş kaftan oldu. 

Annem Evinal Paris Gece ve gündüz kreminin cildini etkili bir şekilde nemlendirdiğini ve cildinde ki gerginlik hissini giderdiklerini , kremlerin sürüldükten sonra kolay emildiğini ve makyaj altına kullanmak için uygun olduğunu belirtti. Ayırca sürer sürmez cildinin pamuk gibi olduğunu ve aydınlandığını özellikle vurguladı. 
Yaşına göre cildi sağlıklı durumda olduğu için ve kırışıklıklar hakkında net söylemleri olmasada cildinin sıkılaştığını ve bunu net bir biçimde hissedebildiğini açıkladı. 

Elbette bu tarz ürünlerden verim almak için düzenli ve sürekli kullanmanın yanı sıra birden fazla kez alıp kullanmanın önemi yadsınamaz bir gerçek. 30-40 yaşları arasındaysanız cildinizi toparlayacak  , nemlendirecek , aydınlatacak ve sıkılaştıracak bir ürün arayışındaysanız Evinal Paris ürünlerine şans verebilirsiniz. 

Evinal Paris Gece ve Gündüz kremlerini buraya tıklayarak inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. Tek bir kremin indirimsiz fiyatı 85 lirayken şu an hem tekli alımlarda hem de iki kremin set halinde alımında indirimler mevcut. Gece ve gündüz kremi beraber 139.9 liraya satılıyor. Az miktarda kullanımın yeterli geldiğini düşünürsek bu kremlerin size 3-4 ay yetebileceğini düşünüyorum.


Ben Kermit Alemlerde blogunun yazarı Eda'nın burada bahsettiği saç losyonunu da çok merak ettim. Saç ürünlerine meraklıysanız onun yazısını mutlaka okumanızı tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder