30 Kasım 2015 Pazartesi

Karışık İhtiyaç Alışverişi



Uzun süre alışveriş yapmamıştım ve oldukça da iyi gidiyordum fakat Gratis ve Cosmetica indirimleri ile ne yazık ki ipin ucunu kaçırdım. Gerçi kendime aldığım malzemelere bakınca pek kaçırmışım gibi durmasa da eve alınanlar sebebiyle kredi kartım benle aynı görüşte değil sanırım.

Cosmetica'nın net %50 indirimini son saatlerinde de değerlendirmek istedim. Hızlıca birkaç parça ürün aldım.


ArtNet Karıştırma Fırçası ; Bu fırçayı beğendim ama ben karıştırma işlevi için yumuşacık fırçaları seviyorum. Tanesi 9.7 lira.
Lionesse Saç Fırçası : Saçlarımın ön kısmına fön çekmek için aldım. 11 liraydı sanırım.
Maybelline Brow Satin Kaş Kalemi : Uzun süredir kaş kalemi almak istiyordum. Bu kalemi de oldukça merak etmiştim . 20 lira.


Rossmann'dan sadece 2 parçaa ihtiyaç ürünü aldım.

Uzun süredir saçlarım için temiz içerikli serum arıyordum hatta aklımdan geçmişti "keşke Alterra'nın serumu olsa" diye. Katalogta bu serumu görünce sevinçten havalara uçtum. İçeriği tertemiz ve fiyatı da uygundu. Gelmesini dört gözle bekliyordum. Tesadüf eseri mağazaya girdiğim bir gün bulunca düşünmeden aldım. 15 lira.

Yine aynı gün mağazada Catrice standını görünce ayrı bir sevinç daha yaşadım. Far bazı alacaktım ama kalmamıştı. Ben de kaş maskarası aldım. Aslında katalogta tanışma hediyesi var deniyordu ama mağazaya hediyeler gelmemiş. Fişinizi saklayın dediler. 13.25 lira.


Yves Rocher'de %30 indirim + argan duş yağı hediyesi vardı. Catrice far bazını bulamamıştım , erkek arkadaşım da argan duş yağını çok sevdiği için bu ürünü alalım dedi. 20 lira.

Not: ürünlerin indirimsiz fiyatları yazılıdır. Catrice ve Alterra ürünleri indirimsiz alınmıştır.

Başak 'ın başlamış olduğu kozmetik diyetini imrenerek izliyorum. Kendisi Alışveriş Diyetimde Nasıl Başarılı Oldum? başlıklı bir yazı yazdı. Ben de çok beğendim. Bundan sonra onun gibi listeleyerek alışveriş yapmaya karar verdim.
Şu sıralar deli gibi Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF30 almak istesem de sırf bu yüzden tutuyorum kendimi. Havaların soğuması ile ihtiyaç dahiline girmesi olası iken şu an almayı tercih etmiyorum.
Umarım ben de kendimi sıkmadan uzun süre sadece ihtiyacım olan ürünleri alarak cüzdanımı mutlu edebilirim.

Bu alışverişim dışında Cyrene'in Black Friday kutusunu aldım .( ititraf etmeliyim ki saati 23.59'a kurmuştum. Öter ötmez de siteye ışınlanıp hemen kutumu kaptım) İçindekileri merak ediyorum.
Aklımı bir de Lilakutu çeliyor  ama bakalım. 

11 yorum:

  1. bence iyi atlatmışsın indirimleri :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Sanırım artıkk bu şekilde atlatmaya çalışacağım:)

      Sil
  2. bu ara ben de çok dikkatli alıyorum genelde ama konu oje oldu mu kendimi hiç tutamıyorum.. yılbaşına kadar dayanmayı düşünüyorum bakalım nasıl olacak..

    YanıtlaSil
  3. 2 sinde bende lilakutu alsam mı almasam mı bilemedim. Uzun süredir de kutular durmuştu o sebeple beklentimde yüksek =D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlke ya ben de senin gibi düşünüp almak istiyorum ama eski kutulara baktığımda gönlümü fetheden bir şey de çıkmadı diye kararsızım :(

      Sil
  4. Alterra saç serumuyla Catrice kaş rimelini çook merak ediyorum yorumlarını merakla bekliciiiim^^ Güle güle kullan hepsinii

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.
      Hemen kullanmaya başladım. En kısa zamanda yazacağım:)

      Sil