3 Aralık 2015 Perşembe

Instıtut Esthederm Time Technology Krem



Merhaba ,
Eğer beni takip ediyorsanız her fırsatta aydınlık , ışıl ışıl bir cilt istediğimi belirtiyorum. Cildim hassas olduğu için cilt aydınlatıcı ürünler de cildimde irritasyona sebep olur endişesi ile mesafeli yaklaşıyorum.
Bugün sizlere Institut Esthederm markasına ait Time Technology Krem'inden bahsetmek istiyorum. Eğer siz de cildinizdeki matlıktan şikayetçiyseniz bu yazıyı mutlaka okumanızı tavsiye ederim.

Time Technology Krem'in vaatlerinden bahsetmek istiyorum öncelikle.
Institut Esthederm bu ürünü " zaman teknolojisi " olarak lanse etmiş  ve "Detoks ve Işıltı Kaynağı" sözleri ile tanımlamış. 
Time Technology Krem , cansızlık , donukluk ve matlıkla savaşır . Altın minerali ve sedef tozu ile anında ışıltı sağlar. Makyaja gerek kalmadan ciltteki renk düzensizliklerini kompanse eder.
İçerisinde bulunan shea yağı ile cildi nemlendirir ve besler.
Time Technology Krem'i göz çevresine de uygulamak mümkün.

Time Technology'nin yapısı adında da belirtildiğine uygun olarak kremsi.Bol bol kullanmaya gerek kalmadan az miktarda uygulama ile tüm yüze yetiyor. İçerisinde bulunan sedef tozu ve altın minerali sebebiyle ışılıtı bir renge sahip.
Uygulanmamış

Sürüldüğü anda cilde ışıltı katıyor . 
Durun korkmayın disko topuna dönmüyorsunuz ve yağlı cildin parlaması şeklinde de değil elbette. Cildiniz sağlıklı ve ölçülü biçimde ışıldıyor . Benim gibi cildinde matlıktan ve solukluktan şikayetçi olanlar nasıl bir ışıltı olduğunu anlamışlardır  sanırım ama swatchlarda da net şekilde görebileceğinizi düşünüyorum.
Uygulanmış ve ışıl ışıl

Cildimde hassasiyetten kaynaklı kızarıklıklar oluşabiliyor veya cildim gün içerisinde cansızlaşıp matlaşabiliyor. Bu kremi sürdüğüm zamanlarda cildim bir anda aydınlanıyor üstelik bununla da kalmıyor. Yanaklarımda ki o kızarıklıkla nötürleniyor. Ciltte kapatıcılık sağlamıyor ama blur etkisi yaratıyor tanımı daha doğru olabilir. 

Bu kremi sürdüğüm zamanlarda " makyajın ne kadar hoş ışıltısı çok güzel " şeklinde yorumlar alıyorum fakat itiraf etmeliyim ki kremin altına sadece güneş kremi uyguluyorum

Cildim hassas olmasına rağmen herhangi bir irritasyona ,  sivilecelenmeye sebep olmadı. Nemlendirmesi benim için yeterli fakat altına güneş kremi uygulamayı da ihmal etmediğimi belirtmem gerek.

Ufak bir not düşmek istiyorum ; bu krem daha çok normal , kuru ve ışıltısını kaybetmiş mat ciltler için uygun. Yağlı ciltlere yoğun gelebileceğini düşünüyorum.

8 yorum:

  1. Ben de hassas ciltliyim. Denemek isterim bu ürünü. Seviyorum cildim ışıl ışıl olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Işıltı arıyorsanız kesinlikle harika bir ürün:)

      Sil
  2. vay anasını ışıltılı ne hoş :D

    YanıtlaSil
  3. oww hakikaten etkisi gözle görülüyor çok başarılı zaten bu markanın da ününü baya duydum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bayılıyorum valla . Diğer ürünlerini de denemek istiyorum hatta :)

      Sil
  4. elindeki halini görünce kuru ciltli olsam hemen atlardım ürüne =)

    YanıtlaSil