7 Mart 2016 Pazartesi

Cyrene AHA/BHA Daily Exfoliating Pads


Merhaba ,

Cyrene ; ürünlerini beğendiğim ve memnun kalarak kullandığım , güvendiğim markalardan birisi.  Bu sebeple yeni çıkacak ürünleri ve kampanyaları takip etmeyi seviyorum. 
Eğer Cyrene markasını takip ediyorsanız farklı aralıklarla 3 sürpriz kutu çıkardıklarını mutlaka görmüşsünüzdür. Ben ilk kutuyu almamıştım ama daha sonra çıkan 2 kutuyu hiç düşünmeden aldım.
Bugün de sizlere 3. kutudan çıkan AHA-BHA içeren peeling etkili pedlerden bahsetmek istiyorum.
Cyrene Soyucu Pedler ; doğal hücre döngüsünü destekleyerek cilt yüzeyindeki ölü hücreleri ve gözeneklerin içini nazikçe eksfolye etme özelliğine sahiptir. BHA sebum üretimini kontrol ederek, gözeneklerin açılmasına ve küçülmelerine yardımcı olur. AHA cildin nem dengesinin korunmasını sağlayarak daha elastik, aydınlık ve pürüzsüz görünüme kavuşmasına ve cildin daha genç ve taze bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Yatıştırıcı ve sakinleştirici özellikleri olan Aloe Vera, Papatya ve Yeşil Çay ile zenginleştirilmiş bu formül hassas ciltler için de uygundur. ( Göz kapağına gelmeden göz altları için de kullanılabiliyor)

3.Kutudan çıkan ürünler arasında bu pedleri görünce itiraf etmem gerekirse çok heyecanlanmamıştım. Hassas cildim AHA içeren ürünlere tepki verdiği için bu pedleri çekmeceye kaldırmış öylece beklemesine karar vermiştim. Ta ki cildim kısa bir sürede değişip reaktif hale gelene dek. Yanaklarımda , alnımda hatta cenemde sivilcemsi seyler çıkmıştı , cildim bir anda aşırı hassaslaşmıştı. Ne yapsam diye düşünürken bu pedleri denemekten zarar gelmez diye düşündüm. 
İyi ki de düşünmüşüm. Her gece cildimi temizledikten sonra cild bakım yağımı uygulamadan önce bu pedleri uyguladım ve bingo! Cildimde ki o reaktif dönem 1 hafta içerisinde kayboldu.
Cildim aydınlandı , kızarık şişikler gitti, gerçekten de pürüssüzleşti.Üstelik korktuğum gibi hassas cildime bir sorun yaşatmadı. 
Göz altlarım içinse kullanmayı düşünmedim.

Pedlerin kalınlığı yeterli düzeyde. Bir pedle tüm yüz rahatlıkla arındırılıyor. Hafif kimyasal bir kokusu olsa da beni rahatsız etmedi. Ben  yaz-kış hergün güneş koruyucu kullanıyorum ama bu tarz soyucu ürünler kullanıldığında leke oluşumunu engellemek için mutlaka güneş koruyucu kullanmak gerektiğini unutmamak gerekiyor.

Cyrene Soyucu Pedlerden çok memnun kaldım ve Bitenler yazımda gördüyseniz kendisiyle de vedalaştım. Fiyatı daha uygun olsa veya içindeki ürün daha fazla olsa hiç düşünmeden şu an sipariş vermiştim .
30 adet Cyrene Ped 95 lira. 
Cyrene ürünlerine Cyrene.com.tr'den veya Lilakutu'dan ulaşabilirsiniz.

8 yorum:

  1. Çok merak ettiğim bir üründü ancak fiyatı çok pahalı geldiğinden henüz alamadım. Bilgilendirme için teşekkürler ♥
    Kızsal Şeyler

    YanıtlaSil
  2. Severek kullandığım marka ve ürün <3 Ahalı toniğini de seviyorum :) Fiyat olarak bu pedler malesef çok pahalı. Belki set içinde ya da indirimle alınabilir ama bende bitince malesef almayacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlke ben Watsons'Da satılan pedlere bakacağım ya. Fiyatları daha uygun geldi :(

      Sil
  3. Ahh ben de ilk 2 kutuyu aldım ama bunu kaçırdım halbuki çok istiyorum bunu umarım yine yapar o kutu işini cyrene

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy ablacım keşke yapsa ya . Son kutu da başarılıydı baya:))

      Sil
  4. Yazını okumasam bu pedler hiç ilgimi çekmezdi.Bir hafta gibi kısa bir sürede sonuç vermesi harika olmuş :)

    YanıtlaSil
  5. Cyrene markasini begenirim ama bu ürünü hiç denememistim merak ettim şimdi ilk fırsatta bakacagim:)

    YanıtlaSil