23 Şubat 2017 Perşembe

Cyrene Argan Milk Serum



Cyrene ürünlerini ne kadar çok beğendiğimi hem sosyal medyada hem de sosyal hayatımda sık sık dile getiriyorum.Temiz içerikleri sayesinde hassas cildimde bile güvenle kullanabiliyorum.
Black Friday kutularından çıkan Cyrene Argan Milk Serum'un sonuna gelmişken artık deneyimlerimi bloga yazmalıyım diye düşündüm ve buradayım.



Serumlarda tasarımın ve kullanımını en çok sevdiğim damlalıklı ambalaja sahip . Cam şişede olması da bir artıyı hakediyor bence. Onun dışında klasik Cyrene ürünleri gibi sade bir ambalaja sahip. 


" Cildimiz tarafından kolayca emilir ve yağlılık hissi bırakmadan uzun süre cildimizin nem dengesini korumaya yardımcı olur. Cyrene Pure and Natural Argan Sütü %100 Saf ve Doğal Argan yağının Saf su ve Defne Yaprağı Ekstraktı ile karışımından oluşur. Mikro boyutundaki süt tanecikleri cildinizi nemlendirirken yatıştırır, korur, besler ve bakım yapar."

Sabah ve-veya aksam 3-5 damla ürünün cilde nazikçe uygulanması önerilmiş. Ben de her sabah bazen de akşamları 3-4 damla serumu avucuma döküp hafifce ısıtıp tüm cildime uyguladım. Sürdüğüm ilk anda biraz yapış yapış hissettirse de o his kısa sürede geçti. Cildim serumu hızlı bir şekilde emdi. Cildimi nemlendirdi evet ama son zamanlarda yaşadığım aşırı nemsizliğe çare olacak kadar yoğun nem vermedi. Burdan yola çıkarak kuru , nemsiz ciltlerin mutlaka bir nemlendirici ile destekleyerek kullanmalarını öneririm. Normal- karma ciltler ise bence çok daha memnun kalacaktır. 

Benim cildim aşırı hassas ve akneye meyilli olmasına rağmen hiçbir sorun çıkarmadığını da belirtmem gerek.
İçeriği ise oldukça sade : Aqua, Laurus Nobilis (Bay Laurel) Leaf Extract, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Glycerin, Sodium Benzoate, Xanthan Gum
Elimde ki diğer ürünlere göre de çok hızlı bittiğini söyleyebilirim. 30 ml serum bana yaklaşık 2 ay yetti. 

30 ml Cyrene Argan Milk Serum 84.5 lira. İncelemek ve satın almak isterseniz tıklayınız.
Cyrene ürünleri ; Paraben, Esans, Etil Alkol, Boya, Kimyasal Emülgatör ve Petrokimyasal Türevler içermez

8 yorum:

  1. Cyrene ürünleri benim de aşırı kuru cildimde pek etkili olamadı maalesef

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yoğun nemlendirici serisi çok daha başarılı nemsizlik konusunda :)

      Sil
  2. bunu kullanmadım ama gelecek kışa alacağım kesinlikle bu sene elimde değişik serumlar vardı onları bitiriyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de elimde ki ürünleri bitirip hyaluronik asit serumunu alacağım sanırım seneye. Ah bir de hassas ciltler için serum çıkarsalar <3

      Sil
  3. Cyrene ürünlerinin kimyasal içermemesi çok güzel

    YanıtlaSil
  4. Şu yüze damlatılan serumları hep denemek istemişimdir.çok güzel bilgilendirici bir yazı olmuş eline sağlık benimde cildim şu sıralar epey kuru normale döndüğünde denemek isterim.Banada beklerim bu arada sunandblonde.blogspot.com sevgiler :)

    YanıtlaSil