10 Şubat 2017 Cuma

YENI CLINIQUE BLEND IT YOURSELF PIGMENT DAMLALARI



Nemlendiricinize mükemmel olma gücü verin. 
Yeni Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Damlaları ile tanışın.
Renginizi seçin ve kendi fondöteninizi yaratın.


Tek bir damla,  sonsuz seçenek. Yeni Blend It Yourself Pigment Damlaları ile nemlendiricinizi tam kapatıcı fontötene, BB veya CC Kreme dönüştürün. 

Yeni BIY Blend It Yourself yoğun konsantre pigmentleri  ultra hafif çift fazlı formüle sahiptir. Çalkalandığında iki faz birbirine karışarak  ince, likit bir formüle dönüşerek kolayca nemlendiriciye katılır ve  tercihe göre kapatıcılık sağlar.  1 damla saf pigment ile  hafif kapatıcılık ,  2 veya 3 damla ise daha yoğun ve kusursuz bir görünüm sağlar. Devrimsel nitelikteki bu ürün, nemlendiricinizi tam kapatıcı bir fondötene, BB veya CC Kreme dönüştüren anında karıştırılma teknolojisine sahiptir .

Kullanma tavsiyeleri;
Kullanmadan önce şişeyi yaklaşık 10 saniye kadar iyice çalkalayın. -şişenin içideki  karıştırma topları formülün karışmasına yardımcı olur.-
Elinize 1 pompa veya nohut tanesi kadar en sevdiğiniz Clinique nemlendiricinizi alın.
Şişeyi nazikçe açın ve istenilen kapatıcılığa göre birkaç damla BIY Blend It Yourself Pigment Damlası ekleyin.

1 Damla = Hafif Kapatıcılık
2 Damla = Orta Kapatıcılık
3 Damla = Tam Kapatıcılık
Avucunuzdaki ürünleri parmakuçlarınız ile karıştırarak, istediğiniz rengi elde edin ve cildinize uygulayın.

BIY Blend It Yourself Pigment Damlalarını ayarlanabilir kapatıcılığı ile  gündüzden geceye dilediğiniz her an kullanabilirsiniz.

6 farklı renk seçeneği,  159 TL. 


Clinique Mağazaları, Clinique.com.tr  ve Boyner Clinique Standları’nda..


Alerji testinden geçmiştir. %100 Parfümsüzdür.
  

CLINIQUE HAKKINDA 

1968 yılında dermatologlar tarafından kurulan ilk prestijli kozmetik markası olan Clinique’in misyonu her zaman en yüksek kaliteyi ve tüm farklı cilt tiplerine uygun etkin ürün serilerini yaratmak olmuştur. Markanın kişiye özel yaklaşımı ve hepsi son teknolojiyle formüle edilmiş ve detaylı testlerden geçmiş ürünleri Clinique’i dünyanın lider cilt bakım otoritelerinden biri haline getirmiştir. Markanın tüm cilt bakımı ve makyaj ürünleri Alerji Testinden Geçmiştir ve %100 Parfümsüzdür. Clinique tüm yaş ve ırktaki erkek ve bayanlara uygun ürünler üretmektedir. Clinique 135’ten fazla ülkede ve 17.000’den fazla satış noktasında satılmaktadır.   

Bizi Takip Edin: 
www.facebook.com/CliniqueTurkiye
www.twitter.com/CliniqueTurkiye
www.clinique.com.tr
www.instagram.com/CliniqueTurkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder