3 Aralık 2017 Pazar

Son Zamanlarda Alışverişler ( Watsons , Yves Rocher, Eczaonline ,Gratis, Rossmann )



2 ayı geçmiş paylaşım yapmayalı. Bu 2 ay içerisinde bilgisayarımı elime almaya vakit bulamadığım günler oldu inanın. Burayı , sizleri , okumayı , yazmayı çok özledim. Net bir şekilde geri dönme kararı aldım.
Sanırım yoğunluk arasında yapmam gereken yazıları haftasonu hazırlamak ve günlere bölmek olacak benim için. Anlatmayı düşündüğüm çok ürün var .
Geri dönüşü de alışveriş yazılarımdan biriyle yapmak istedim. Baktığımda çok şey yokmuş gibi gelse de sanırım sebebi bir şeyleri unutmuş olmam.
Biraz karışık gidecek sanırım .

Emotion deodorantları Gratis'den almıştım ve bayıldım. Kokularının kalıcılığı , koruması harika.
Splat Diş Macununu meraktan aldım. Uzun süre de kullandım ama ben çok ferah macunları kullandığımda temizlenmiş hissine kapılıyorum . Yine gözbebeğim Parodontax!a döndüm.
Loreal Lash Paradise maskarayı çıkar çıkmaz alanlardanım. Kıl fırça tercih etmememe rağmen memnun kaldım.

Isana ve 8*4 Rossmann'dan . Isana'nın farklı kokularını daha çok beğeniyorum. 8*4 ise yine bayıldıklarımdan.Rival de Loop nem maskesini de meraktan almıştım. Benim çok kuru cildime yeterli gelmese de iyi.

Yves Rocher'den doğumgünü ayım sebebiyle ihtiyaç alışverişi yaptım.
Yeni çıkan makyaj temizleme yağını ve yüz temizleme jelini aldım. Tanesi 32.9 liraydı. 2 tanesine 32.9 ödedim. Duş jeli de hediyesi oldu. Yüz temizleme jeli iş görüyor fakat yağ tam anlamı ile fiyasko çıktu. Sırf bu yağ ile temizleme derdini düşünüp rimel sürmediğim günler oluyor. Farı temizliyor ( ki temizlemeyen ürün yok ) , suya dayanıklı eyeliner ve normal maskara temizleme konusunda ise gerçekten başarısız . Özellikle maskarayı hiç temizlemiyor. Kirpiklerimin bir kısmı dökülmüş ve maskara sürerken farkettim. Tek değiştirdiğim ürün bu olunca şüphelendiğim ürün de bu oldu. Büyük olasılıkla temizleyemediği için döküldü.

Cabotine Lumiere Rose parfümünü ismine kanıp koklamadan beğendim. Eşim de sürpriz yapıp almış sağolsun . Bakmayın siz Rose dediğine. Gül kokusu hiç yok içerisinde bulunan miskin kokusu daha yoğun. Bence oryantal pudralı bir koku. Kalıcılığı başarılı ama kendisi ile Gardrops hesabımdan vedalaşacağız. Ben buram buram çiçek kokusu sevenlerdenim.
Şimdi hemen yanında ki Hugo Boss Ma Vie ise çiçek kokan hafif bir parfüm.
Maybelline Color Tattooların yeni renkleri ülkemize geldi. metallic pomegranate rengini aldım. Diğer renklerini de aldım aslında ama bu renk pek düşündüğüm gibi çıkmadı.

Nonique ürünleri hem temiz içerikleri hem de uygun fiyatları ile favorilerim arasında. Avokadolu göz kremini ihtiyaçtan aldım ve çok memnunum. Yazısını bu hafta yazacağım.
Morfose Argan Yağı içeren saç serumunu ben almadım. Daha önceden birkaç tane bitirmiştik ama annemle. Enfes kokulu güzel bir ürün.
Gratis'e yeni gelen Absolute New York markasından 2 ürün aldım. Biri bordo krem far diğeri de likit aydınlatıcı. İkisi de bence "eh işte " denebilecek ürünler.
Himalaya Tazeleyici Meyve maskesi ise benim kuru ve aşırı hassas cildime zarar vermediği için sevdiğim bir ürün oldu.
Maybelline!in diğer 2 krem farı da tabi ki benimle eve geldi. Biri beyaz ışıltılı Infinite White diğeri de pembe alt tonlu mat Creme de Rose. En beğendiğim kesinlikle Creme de rose oldu.
Rossmann'da Essence markasının bu tatlış eyeliner-kaş fırçasını görünce aldım. Kaş pomadı sürmek için çok başarılı değil bence.

Eskiden cildimin hassaslığından dert yanarken bir de üstüne kuruluk eklendi. Hem kızarık , hem hassas , hem kuru hem de siyah noktaya meyilli bir hale geldi ki başım baya dertte. Uzun araştırmalar sonucunda kızarıklıklarım için Eczaonline.com 'dan Bionike markasının Defence Rosys isimli serumunu aldım. Birkaç kez kullandım ama emin olamamakla birlikte sanki gözeneklerimi tıkadı gibi geldi. Yeniden dönüp kullanacağım. Yanında da gözüme oldukça az gözüken testerlar.


Gratis'de satılan Purederm köpük maskeleri çok uzunca zamandır almıyordum. İndirimde denk gelince 2 paket aldım ama eskisi kadar bayılmadığımı farkettim.
Loreal Saf Kil Siyah nokta maskesi ise bildiğiniz israf. Cilidimi 5 kez su ile yıkasam daha arınmış olur. Arındırıp temizlenmiş hissi bile vermeyen bir ürün nasıl olur da siyah nokta temizler ?
Makeup Revolution markasını ne çok sevdiğimi anlatamam. Şimdi I love serisi de geldi tam oldu . Bence piyasada ki birçok markadan çok çok daha kaliteli. Özellikle çikolata paletlere mutlaka bakmanızı öneririm . Markadan alışveriş yapmaya karar verince tercihimi aydınlatıcıdan yana yaptım. Ah mağaza ışıkları vah mağaza ışıkları. Yeşil yansımaları görmemişim. Bu yüzden çok benlik olmadı ama diğer çeşitlerine bakacağım. 
Procsin Saç serumu kalp ben. Detaylı yazısını yazacağım.
Pot o Miracle Dudak balmı ; naneli mentollu diye aldım. Nem vermesi güzel ama o yoğun ferah nane hissii ne yazık ki yok.

Baya uzun bir yazı oldu. En son Gratis'in büyük indiriminden de birkaç ürün almıştım ama şu an toparlayamıyorum. 
Siz son zamanlarda neler aldınız?

14 yorum:

  1. Canım güle güle kullan hepsini.Nonique ürünlerini epeyce meraktayım ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onun yazısını bu hafta yazacağım ama ben çokça memnun kaldım. Ayrıca yüz kremini de kullanıyorum harika:)

      Sil
  2. güle güle kullan sıkı bir alışveriş olmuş :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baya biriktirdim sanırım. Aralık ise çok daha boş geçecek gibi duruyor:)

      Sil
  3. Yves Rocher in yağı beni de hayal kırıklığına uğrattı. Nyx ikini de kullandım ama sanırım yine The Body Shop a dönücem çünkü içlerinde en iyisi oydu. Sizi takibe aldım. Ben de bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yves Rocher'in sadece bende sorun çıkarmayışına sevindim aslında . "Acaba bende mi sorun var?" diye düşünmüştüm. The Body Shop çok övülüyor. Ben de onu alacağım sanırım:)

      Sil
  4. ne güzel bir alışveriş olmuş maskarayı da fena bulmadım ben.. hepsini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  5. Ben de bu hafta alışveriş yazısı yazacağım inşallah :) Metallic Pomegranate'i ben kullandığımda sevmiştim. Asıl Creme de Rose'u merak ediyorum ama indirim zamanı hiçbir yerde bulamadım ne yazık ki. Bir sonraki indirime kaldı :) Absolute NY likit farları ise çok sevdim ben. Hme pratik geldi, hem de kalıcı. Loreal maskelerin diğer iki çeşdini kullanıyorum; onları seviyorum ama bu maviyi denememiştim. Yves Rocher makyaj temizleme yağını da biri önermişti bana ama anlamadım o nasıl beğenmiş... güle güle kullan aldıklarını Gözde'cim, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merak içerisinde bekliyorum. NY farlar çok çabuk sabitlendiği için homojen dağıtamadım bir de Maybelline gözüktüğünden çok daha koyu gibi. Aklım NYX'in kırmızı likit farında kaldı. Creme de rose tam sür çık rengi. Güzelce nötrlüyor göz kapaklarını bir de eyeliner ile çok temiz duruyor.
      Mavi ilk aldığım maske oldu ama çok pişman oldum. Keşke siyah alsaydım diye düşündüm.
      Makyaj temizleme yağı ise uzak durulası ürünlerden. Havlularım battı rimelim temizlenmedi diye:)

      Sil
  6. Voooov diyorum ne çok ürün birikmiş. Hepsini güle güle kullan:) Ben de son zamanlarda gratis'in wetnwild yılbaşı setlerinden golden glimmer'ı aldım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gördüm o seti . harika duruyor . güle güle kullan:)

      Sil
  7. güzel günlerde kullanman dileğiyle :)

    YanıtlaSil