3 Ocak 2018 Çarşamba

Korendy.com ve Korendy.com.tr Alışverişlerim - Aralık 2017



Merhaba , Yeni yılın ilk yazısı ile karşınızdayım. Yazmayı düşündüğüm çok fazla yazı var fakat malum final dönemleri yüzünden bilgisayarımı bile açamadım. Bugün nihayet senenin son finaline gireceğim ama bir de giremediğim bir sınav yüzünden büte kaldığım için çok efkarlıyım. 

Kore ürünleri ile  tanışmama vesile olan Ayşe Çakar'a ve bu ürünleri bize ulaştıran Korendy  ailesine ne kadar çok teşekkür etsem az . 

İçerikleri temiz oldukça da başarılı ürünler. Kasım ayının sonu yada Aralık ayının  başı gibi Korendy.com.tr Türkiye sitesi açıldı. Türkiye sitesinden aldığınızda ürünü beklemiyorsunuz. . Aldığınız ürün 1-3 iş günü içerisinde elinize ulaşıyor. Ben de uzun süredir aklımda olan Klairs markasına Freshly Juiced Vitamin C serumu aldım. Bu serum yağ içerisinde c vitamini çözeltisi . Benim gibi çok çok hassas ciltlere uygun . 1 aydır kullandığım ürünü çok beğendiğimi ve hatta yedeklemek istediğimi belirtmem gerek. Korendy.com.tr  'de stokta ki ürünlere ulaşabilirsiniz. Ayrıca eğer çok hassas bir cilde sahipseniz ve C vitamini serumu arıyorsanız şu an indirimde ( 89.9 lira)  olan bu seruma şans vermenizi öneririm. İncelemek ve satın almak için tıklayınız.

Korendy.com.tr alışverişimle gönderilen testerlardan by Wishtrend'in Vitamin 75 maximizing Kremi   (116.9lira) C  vitamini ve E vitamini içeren bir krem. C vitamini serumundan sonra kullanıldığında etkisinin arttığı da belirtilmiş. Ben 3 gün boyunca tester ürünü kullandıktan sonra " bu kremi almalıyım" dedim ( bknz tester ürün göndermenin artısı ) ve Aralık ayının son haftası siparişimi verdim. Siparişimi pazartesi akşamı tamamladım , salı günü kargoya verildi ve çarşamba günü bana ulaştı.  Şimdi Huxley ürünlerini deneyimliyorum yavas yavaş fakat bir güneş kremi var ki sürdüğüm anda gözlerimden kalpler çıktı. İlk deneyişimde almalıyım dedim. 



Korendy.com 'dan alışveriş yapmasam olmazdı . Cosrx'in çok ünlü olan Low pH Good Morning Gel Cleanserını denemek için aldım ama hangi akla hizmet? Çok kuru bir cilde sahipken karma yağlı ciltlere uygun ürünü aldığım için kendimi kutluyorum.

Etude House markasına ait yine C vitamini içeren uyku maskesini de meraktan aldım. Aslında alışverişin ana ürünü buydu. 
Son olarak Elensilia CPP Propolis Serumun çok kuru ciltler için uygun olduğunu görünce onu da ekledim ama daha sonra farkettim ki salyangoz özlü bir ürünle kullanmak daha iyi olacakmış. O yüzden Cosrx'in essenceini alana kadar kendisini kenara kaldırdım. 
Korendy.com 'dan yaptığım alışveriş ise hiç beklemediğim kadar hızlı elime ulaştı. Siparişiniz paketlendi bundan sonra kargo kodu gelmeyecek fakat paket Türkiye'ye ulaştığında size bir kargo kodu gelecek diye belirtilmişti. 1 hafta sonra kargo kodu geldi ve ertesi gün de paket elime ulaştı.

Her iki site de oldukça ilgili ve güvenilir. Ben daha da alışveriş yapmamak için kendimi zor tutsam da itiraf etmeliyim ki bir istek listesi hazırladım bile. 

2 yorum:

  1. bu firmayı çok önceden görmüştüm ama alışveriş fırsatım hiç olmadı :)

    YanıtlaSil
  2. Kore ürünlerini çok merak ediyorum ama elimdekiler bitmeden bir yenisini denemeyeceğim dediğimden bunları hiç bilmiyorum.Güle güle kullan canım ...

    YanıtlaSil